Menu

HEIJS SCHILDERWERKEN

Buitenschilderwerk

Periodiek onderhoud noodzakelijk

Buitenschilderwerk heeft als voornaamste doel uw woning in goede conditie te houden. In ons klimaat is het immers belangrijk om tijdig onderhoud te plegen. Voordat er geschilderd wordt worden eerst alle ondergronden nauwkeurig op gebreken gecontroleerd. Zoals beglazingkitvoegen, openstaande verbindingen, scherpe kanten, etc.
 
Slimme kosten besparing
 
Vaak wordt er te lang gewacht met het plegen van onderhoud, en niet alleen het buitenschilderwerk leidt daaronder. Ook vele andere zaken aan uw woning kunnen schade oplopen door verwaarloosd schilderwerk. En om alles dan weer in de juiste conditie te krijgen zijn er meer behandelingen noodzakelijk. Dit zijn kosten die u natuurlijk liever niet heeft. Door periodiek onderhoud toe te passen kunt u veel geld besparen op deze dan noodzakelijke herstelwerkzaamheden.
 
Repair-care
 
Is uw houtwerk toe aan kleine herstelwerkzaamheden of grote renovaties? Heijs Schilderwerken is gecertificeerd om Repair-care houtrot reparaties uit te voeren. De producten van Repair-care zijn internationaal bekend vanwege hun duurzame houtrotherstel en zorgen ervoor dat uw kozijnen, deuren, en ander houtwerk weer zo goed als nieuw worden.
 
 
                                              
 
 
 
 

 

Binnenschilderwerk

Is uw interieur toe aan een opfrisbeurt? of wilt u gewoon een andere uitstraling en sfeer? Heijs Schilderwerken veranderd uw interieur volgens de laatste trends en volgens u eigen wensen. Mooi binnen schilderwerk voegt een extra dimensie toe aan het leven in uw huis.

 
Noodzakelijk onderhoud ook in uw woning!
 
Binnen schilderwerk zorgt natuurlijk voor verfraaiing in uw woning, maar onderhoud is ook noodzakelijk. Het beschermd immers ook uw hout en muurwerk. Wanneer uw kitwerk langs het glas niet goed afgedicht zit , of de laagdikte van het verf te dun kan dit vervelende gevolgen hebben voor het buiten schilderwerk. Gevelkozijnen blijven namelijk langer goed als deze ook aan de binnenkant regelmatig worden overgeschilderd.
 
Binnen schilderwerk inspectie.
 
Wanneer u niet zeker weet of het kitwerk en de laagdikte van het verfsysteem nog voldoende is, zodat het hout beschermd blijft. Neemt u dan contact met ons op voor gratis advies.